неділю, 24 травня 2015 р.

Мені подобається займатися спортом.Частину свого вільного часу я проводжу на тренувані.
Легка́ атле́тика  — олімпійський вид спорту.Сучасна легка атлетика почала свій шлях з окремих спроб в різних країнах проводити змагання в бігу, стрибках і метаннях. 
Україна традиційно одна з провідних націй в легкій атлетиці.

Напередодні Дня перемоги у Луцьку відбулася спортивна легкоатлетична естафета, присвячена святу 9 травня. Такі змагання "королеви спорту" на приз газети "Волинь-нова" відбулися у Луцьку вже 49 раз. Організували естафету Комітет фізичної культури і спорту Луцької міської ради та редакція газети "Волинь нова".
Відкрив змагання міський голова Луцька Богдан Шиба. У привітальному слові він зауважив, що відзначати свято Перемоги хорошим спортивним змаганням - добра та правильна традиція, і зауважив, що "віднині всі перемоги українців мають бути саме такі - "мирні, емоційні, спортивні і здорові". Міський голова і дав старт змаганням, вистреливши зі стартового пістолета.

Серед шкіл першим фініш подолав бігун НВК "ЗОШ - правознавчий ліцей із посиленою фізичною підготовкою", серед спеціалізованих навчальних закладів першість виборов Луцький педагогічний коледж, у групі вишів першими були спортсмени Луцького інституту розвитку людини "Україна".
Як завжди, переможці у командному заліку отримали з рук заступника міського голови Анатолія Пархом’юка та головного редактора газети "Волинь-нова" кубки, грамоти і грошові винагороди.

Немає коментарів:

Дописати коментар